van: Walter Lotens  
op Uitpers.be  12 juli 2020 ~~~

Het gebeurt niet zo gauw dat een land als Bolivia het wereldnieuws haalt. Daar zit corona weer voor iets tussen. Interim-president Jeanine Añez verspreidde op 10 juli via twitter het nieuws dat ze positief testte op het coronavirus. Verschillende ministers uit haar interim-regering, onder wie de minister van volksgezondheid, bleken vorige week ook al besmet. De pandemie spaart niemand en verovert moeiteloos, ondanks de grote hoogte, ook dat -overwegend – Andesland. Cochabamba (2500 meter), met haar bijna één miljoen inwoners de derde grootste stad van het land, is zwaar getroffen door het virus.
Dat weten we ondertussen, maar welke vuile politiek de besmette dame en haar voorlopige regering sinds 12 november 2019, de dag van haar illegale beëdiging als interim-presidente van Bolivia voert, blijft zedig achter de schermen. Het is daarom goed enkele feiten onder de aandacht te brengen.

Betwiste verkiezingsuitslag

Het begon allemaal op…….

Lees verder op De Uitpers (België)